Förrätter :
Rilette gjord av rökt ren serveras med rårörda lingon och rostat bröd                   119:- 119:-  
Rilette of smoked rein-deer served with lingonberries on toasted bread    
      
Löjromstoast serveras med de klassiska tillbehören crème fraiche, dill, rödlök och citron   175:-                                                                                         175:-  
Whitebait roe on a toast with crème fraiche, dill, redskin onion and lemon    
     
Svamptoast – vitlöks- och persiljefräst svamp toppad med Västerbottenost           129:- 129:-  
Mushroom toast – garlic and parsley fried mushrooms topped with Västerbottencheese    
     
Skagenbakelse toppad med sikrom                                                                                    135:- 135:-  
Shrimps and dill in mayonnaise on toast topped with roe
   
     
Heta scampi serveras med vitlöksbröd                                                                             139:- 139:-  
Hot scampi with garlic bread
   
     
Hummersoppa med scampi serveras med vitlöksbröd                                                 159:-

Lobster soup with scampi served with garlic bread

159:-
Varmrätter :
 Fisk:
Låsets fisk och skaldjursgryta toppad med aioli och parmesanost                           209:- 209:-  
Seafood Casserole with aioli and parmesan cheese    
     
Grillad Laxfilé serveras med Chablisås och pottisstomp 239:-  
Grilled Salmon served with Chablisauce and crushed potatoes    
     
Grillad röding serveras med kall rom och limesås, potatissallad smaksatt med dijonsenap och rostade grönsaker 229:-  
Grilled filet of char served with cold roe and lime sauce, potato salad seasoned with dijon mustard and roasted vegetables    
     
Vegetariskt:

Grillad Halloumi serveras med rostade grönsaker, bulgur och aioli

Grilled Halloumi served with roasted vegetables, bulgur and aioli

 179:-  
     
Grillad Sötpotatis med ljummen skogssvampsallad i enbärsgräddsås 189:-  
Grilled Sweet potatoes and wild mushroom salad in juniper cream sauce    
     
Kött:

Vitlöksmarinerad lammrostbiff serveras med timjansky, rostade grönsaker och klyftpotatis

245:-  
Garlic marinated lamb roast served with thyme gravy, roasted vegetables and potato wedges    
   
Grillad ryggbiff serveras med portvinsky, bearnaisesås, picklad schalottenlök och klyftpotatis

Grilled sirloin of beef served with portwine sauce, bearnaise sauce, pickled shallots and potato wedges

 255:-     
 
Kronhjortsfilé serveras med kantarellsås, enbärsgelé och potatiskaka smaksatt med Västerbottenost och purjolök  285:-  
Tenderloin of Venison served with chantarellesauce, juniperjellu and potatocake seasoned with Västerbottencheese and leek  
   
Grillad majskycklingfilé serveras med porterkokta champinjoner, färsk vitlöksyoghurt och sötpotatis  195:-  
Grilled chickenbreast served with Porterhouse cooked mushrooms, fresh garlicyoghurt and sweet potatoes    
     
Cognacflamberad pepparstek serveras med grönpepparsås, picklad schalottenlök och potatiskaka smaksatt med Västerbottenost och purjolök  295:-  
Cognacflambéed peppersteak served with greenpeppersauce, pickled shallots and potatocake seasoned with Västerbottencheese and leek
Klassiker på Låset :
Biff Rydberg – Oxfilé, potatis och lök i kuber serveras med klassiska tillbehör

Beef tenderloin, onion and potatoes in cubes served with mustard cream, egg yolk and beetroots

 229:-  
Hemmarullade köttbullar serveras med rårörda lingon, gräddsås, saltgurka och potatisstomp

Homemade meatballs served with sugared lingonberries, pickled cucumber, creamsauce and crushed potatoes

 165:-  
Ceasar sallad – Grillad kyckling, romansallad, bacon, parmesan, krutonger och Ceasardressing

Ceasarsalad – Grilled chicken, romane salad, bacon, parmesan, croutons and Ceasardressing

169:-   
Black Angusburgare – cheddarost, bacon, BBQ-sås och hamburgerdressing

Black Angusburger – cheddarcheese, bacon, BBQ-sauce and homemade dressing, served with French Fries

189:-
Efterrätter :
Låsets Crème brûlée 89:-  
     
Hemmagjord chokladtryffel – gjord på Belgisk choklad  49:-  
Homemade chocolate truffle made from Belgian chocolate  
 
Vaniljglass serveras med bärkompott smaksatt med kanel  79:-  
Vanilla Ice-cream served with berries seasoned with cinnamon
Vitchoklad pannacotta  89:-
 White chocolate pannacotta
Set menu fisk

 419:-
Förrätt
Löjromstoast med klassiska tillbehör
Varmrätt
Grillad Laxfilé serveras med Chablisås och potatisstomp
Efterrätt
Hemgjord chokladtryffel, gjord på Belgisk choklad
Set menu kött  399:-
Förrätt:
Rilette av rökt ren serveras med rårörda lingon och rostat bröd
Varmrätt:
Vitlöksmarinerad lammrostbiff serveras med timjansky, rostade grönsaker och klyftpotatis
Efterrätt:
Hemmagjord chokladtryffel, gjord på Belgisk choklad
Set menu vegetarian  349:-
 Förrätt:
 Svamptoast – vitlök- och persiljefräst svamp toppad med Västerbottenost
 Varmrätt:
Sötpotatis med ljummen skogssvampsallad i enbärsgräddsås
 Efterrätt:
 Hemmagjord chokladtryffel, gjord på Belgisk choklad
TOP