Förrätter :
Rilette av rökt ren med rårörda lingon och rostat bröd                                                                          119:-  
Rilette of smoked rein-deer with lingonberries on toasted bread    
      
Löjromstoast med klassiska tillbehör                                                                                                   175:-  
Whitebait roe on a toast with sourcream and redskin onion    
     
Svamptoast – vitlöksfräst svamp och persilja toppad med Västerbottenost 125:-  
Mushroom toast – garlicfried mushrooms and parsley topped with Västerbottencheese    
     
Skagenbakelse toppad med löjrom 135:-  
Shrimps and dill in mayonnaise on toast topped with roe
   
     
Heta scampi serveras med vitlöksbröd 139:-  
Hot scampi with garlic bread
   
     
Gravad lax med polkabetor serveras med hovmästarsås Cured salmon with polkabeets and sweet mustard sauce 129:-
Varmrätter :
Låsets fisk och skaldjursgryta toppad med aioli och parmesanost 209:-  
Seafood Casserole with aioli and parmesan cheese    
     
Grillad Laxfilé serveras med Chablisås och pottisstomp 225:-  
Grilled Salmon served with Chablisauce and crushed potatoes    
     
Örtmarinerad Gös serveras med löjrom, hummersås och kokt färskpotatis 245:-  
Herb marinated Pike-perch with whitebait roe, lobstersauce and boiled potatoes    
     
Grillad Halloumi serveras med rostade grönsaker, bulgur och aioliGrilled Halloumi served with roasted vegetables, bulgur and aioli  179:-  
     
Grillad Sötpotatis med ljummen skogssvampsallad i enbärsgräddsås  189:-  
Grilled Sweet potatoes and wild mushroom salad with juniper cream sauce    
     
Vitlöksmarinerad lammrostbiff serveras med timjansky, rostade grönsaker och klyftpotatis 239:-  
Garlicmarinated lambroastbeef served with thyme gravy, roasted vegetables and potatowedges    
   
Grillad Ryggbiff serveras med portvinsky, bearnaisesås, balsamicomarinerad ruccolasallad och klyftpotatis

Grilled sirloin of beef served with portwinesauce, bearnaisesauce, balsamicomarinated arugulasalad and potatowedges

 229:-     
 
Kronhjortsfilé serveras med kantarellsås, enbärsgelé och potatiskaka smaksatt med Västerbottenost och purjolök  279:-  
Tenderloin of Venison served with chantarellesauce, juniperjellu and potatocake seasoned with Västerbottencheese and leek  
   
Grillad majskycklingfilé serveras med porterkokta champinjoner, färsk vitlöksyoghurt och sötpotatis  195:-  
Grilled chickenbreast served with Porterhouse cooked mushrooms, fresh garlicyoghurt and sweet potatoes    
     
Cognacflamberad pepparstek serveras med grönpepparsås, honungsrostade rotfrukter och potatiskaka smaksatt med Västerbottenost och purjolök  289:-  
Cognacflambéed peppersteak served with greenpeppersauce, honeyroasted rootvegetables and potatocake seasoned with Västerbottencheese and leek
Klassiker på Låset :
Biff Rydberg – Oxfilé, potatis och lök i kuber serveras med klassiska tillbehörBeef tenderloin, onion and potatoes in cubes served with mustardcream, egg yolk and beetroots  239:-  
Hemmarullade köttbullar serveras med rårörda lingon, gräddsås, saltgurka och härlig potatisstompHomemade meatballs served with sugared lingonberries, pickled cucumber, creamsauce and crushed potatoes  165:-  
Ceasar sallad – Grillad kyckling, bacon, parmesan, krutonger och CeasardressingCeasarsalad – Grilled chicken, bacon, parmesan, croutons and Ceasardressing 169:-   
Black Angusburgare – cheddarost, bacon, BBQ-sås och hamburgerdressingBlack Angusburger – cheddarcheese, bacon, BBQ-sauce and homemade dressing, served with French Fries 189:-
Efterrätter :
Låsets Crème brûlée 89:-  
     
Hemmagjord chokladtryffel – gjord på Belgisk choklad Homemade chocolatetruffel – made from Belgian chocolate  49:-  
 
Vaniljglass serveras med bärkompott smaksatt med kanel Vanilla Ice-cream served with berries seasoned with cinnamon  79:-   
     
Vitchoklad pannacotta White chocolate pannacotta 89:-
85:-
Meny 1
 399:-
Förrätt
Löjromstoast med klassiska tillbehör
Varmrätt
Grillad Laxfilé serveras med Chablisås och potatisstomp
Efterrätt
Hemgjord chokladtryffel, gjord på Belgisk choklad
Meny 2  379:-
Förrätt:
Rilette av rökt Ren med rårörda lingon och rostat bröd
Varmrätt:
Vitlöksmarinerad lammrostbiff serveras med timjansky, rostade grönsaker och klyftpotatis
Efterrätt:
Hemmagjord chokladtryffel, gjord på Belgisk choklad
 Vegetarisk Meny  349:-
 Förrätt:
 Svamptoast – vitlöksfräst svamp och persilja toppad med Västerbottenost
 Varmrätt:
Sötpotatis med ljummen skogssvampsallad i enbärsgräddsås
 Efterrätt:
 Hemmagjord chokladtryffel, gjord på Belgisk choklad
TOP